Broodjesproeverij + Borrelgenieterij

WOW Catering heeft gedurende coronatijd twee hele leuke concepten bedacht “de Broodjesproeverij” en “de Borrelgenieterij. 

Wil jij je partner, je ouders, vrienden of je personeel op een leuke en originele manier verrassen? Dan zijn de Broodjesproeverij of de Borrelgenieterij de perfecte manieren om dit te doen. WOW Catering zorgt voor een heerlijke culinaire verassing tijdens de lunch of borrel. Het is tevens mogelijk om de verrassing compleet te maken met een kaart met persoonlijke boodschap. De Broodjesproeverij of Borrelgenieterij worden thuis of op kantoor bezorgd. De broodjesproeverij bestaat uit 4 kleine luxe broodjes.

De Borrelgenieterij is een goed gevulde borrelbox met allerlei culinaire verwennerijen. De Box bevat onder meer lekkere kaasjes, worstjes, plakjes Serranoham, huisgemaakte garnalencocktails, rundercarpacciopuntjes met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten, broodjes met smeersels,
wraps gevuld met gerookte zalm en bieslook roomkaas, wraps gevuld met gerookte kip, golden syrup en bieslook roomkaas, amuses met kaas en chorizo, amuselepels gevuld met Serranoham en geitenkaas, bakjes gevuld met licht pikante kip en gefruite uitjes. De box is gelijkwaardig aan een volledige maaltijd. De box bevat tevens een kaars, een verrassing en een fles witte wijn, rode wijn of prosecco.

Borrelgenieterij 
2 pers. € 40,00
3 pers. € 55,00
4 pers. € 65,00
De Broodjesproeverij varieert van € 20 tot € 25 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *